Rottespærre

Rottespærre til effektiv forebyggelse af rotter i bygningen

 

Rottespærre med to klapper

K9’s rottespærre fra Nordisk Innovation består af en avanceret spærremekanisme, som kan installeres i en rense- og inspektionsbrønd. Rottespærren indeholder to klapper, som er ophængt uafhængig af hinanden, og som tillader fri passage af boligens spildevand ud i det offentlige kloaksystem. Samtidig forhindrer rottespærren rottens adgang ind i boligens kloaksystem.

 

[columns]
[one_half]

[/one_half]
[one_half]

En rottespærre til simpel montage

Montage af rottespærren foregår med er et simpelt indgreb og forgår fra jordoverfladen med montagestang uanset dybde. Alle vores rottespærrer er med åben bund, så der ikke opstår hindringer i bundløbet af brønden. Rottespærrerne er monteret med aftageligt vendbart spjæld, så de kan monteres både i tilløbs-& afløbssiden.

[/one_half]
[/columns]

 

Danske krav til rottespærrer

I Danmark er der meget strenge krav til rottespærrer. De skal være produceret i materiale som rotten ikke kan gnave i. Alle svejste samlinger skal efter endt samling være behandlet, så svejsningerne ikke kan angribes af rust. Der må ikke komme forstoppelse i kloaksystemet på grund af rottespærrene, og de skal både være simple at installere og afmontere igen.

 

[button color=”custom” size=”large” light=”e.g. yes, no” icon=”e.g. fa-map-marker” open_in_new_window=”no” link=”https://www.k9skadedyrservice.dk/rottespaerre/bestilling/”]Bestil rottespærre HER[/button]