Rottebekæmpelse

Rottebekæmpelse på Sjælland og Lolland-Falster

 

Akut bekæmpelse på Sjælland og Lolland-Falster – vi er fremme døgnet rundt inden for 2 timer

K9  Skadedyrservice tilbyder akut rottebekæmpelse døgnet rundt. Ved akut bekæmpelse forstås rotter der har fået adgang til en bolig eller virksomhed, hvor det kræves de bliver fjernet med det samme uanset tidspunktet.

 

[columns]
[one_half]

[/one_half]
[one_half]

Opsporing af rotter med rottehund

Til denne type bekæmpelse vil der altid være en rottehund til rådighed. Hunden er trænet til opsøge og aflive rotterne hurtigt og effektivt.

[/one_half]
[/columns]

 

Efterfølgende rådgivning omkring rengøring kontakt til myndigheder

Når rotterne er bekæmpet, hjælper vi med råd og vejledning til rengøring og håndtering af det videre forløb. I forbindelses med sager i virksomheder der relatere til fødevarer bistår vi med kontakt til Fødevarestyrelsen og Kommunen så det videre sagsforløb sker gnidningsfrit og uden forsinkelser.

På Sjælland og brofast øer undtaget Fyn er vi fremme inden for 2 timer.

Vores skadedyrsvagt kan kontaktes på telefon: 25 56 65 22

 

Bygningsgennemgang med termisk kamera

Med termisk kamera er det muligt at finde rotter bag skillevægge, loftplader og gulvbrædder.

Med termisk kamera er det muligt at dokumentere et skjult rottetilhold i bygninger. Der kan øjeblikkeligt rapporteres via e-mail til ejer, administrator eller myndigheder.

Metoden er dog begrænset af at der kræves en målbar temperaturforskel på 0,1 °C. Det vil i praksis sige, det ikke er muligt at måle bag massive konstruktioner udført i f.eks. beton eller under jord.

Til detektering af rotter under jord eller under andre forhold, hvor der ikke kan benyttes termisk kamera, benytter vi rottehunde. En trænet rottehund kan med stor sikkerhed kortlægge rotternes færden, og er desuden en effektiv dræber.

Ofte er en vellykket bygningsgennemgang en kombination af de to metoder, idet rottehunden er begrænset af de fysiske omgivelser som en for snæver adgangsvej eller nedsænkede lofter.

Vores teknikere har alle en bygge- eller afløbsteknisk baggrund. Det termiske kamera registrerer ikke kun rotter, men alle temperaturforskelle. Teknikeren har derfor mulighed for at konstatere kuldebroer, defekt gulvvarme, manglende isolering og andre relaterede fejl under gennemgangen.

 


Referencer

 

[testimonial name=”Axel Newman” org=” / Virksomhedsejer” avatar=”” avatar_position=”left” font_size=”2″ quote=”yes”]

Bedste skadedyrsfirma til bekæmpelse af rotter!. Som ejer af et ejendomsservice virksomhed vil jeg til enhver tid bruge K9 Skadedyrsservice. K9 skadedyrsservice har håndteret og løst komplekse skadeservice sager, hvor andre større firmaer har fejlet – 5 stjerner herfra!

[/testimonial]